• Pasokan klamben
  • Topeng medis
  • Disinfektan
  • Tutup medis sing bisa digunakake
  • Bantalan perawatan pasien medis
  • Gauze bandage

    Perban kasa

    Perban kasa duwe fungsi nyerep cairan, mbenakake lan mbungkus, ...

  • Non-fat cotton

    Katun sing ora lemu

    Bal katun nyerep duwe panyerepan banyu lan fungsi liyane; lagi ...

  • Medical cotton swabs

    Sapu katun medis

    Ujung mie saka swab katun medis nduweni fungsi nyerep banyu ...

  • Self-suction filter mask

    Topeng saringan mandhiri

    Topeng pelindung filter self-priming nduweni fungsi nyaring partikel non-berminyak kayata bledug ...

  • Disposable non-woven medical masks

    Topeng medis sing ora dirajut

    Gunakake topeng medis non-dirajut nganggo ciri resistensi aliran udara cilik, kanthi ora ...

  • Medical protective mask

    Topeng protèktif medis

    Topeng medis diwenehake kanthi bentuk aseptik kanthi resistensi aliran udara cilik, penghalang getih sintetik ...

  • 84 disinfectant

    84 disinfektan

    Disinfektan duwe fungsi kanggo mateni bakteri patogen usus lan ...

  • Medical nursing pad

    Pad perawat medis

    Bantalan keperawatan medis duwe anti-kebocoran lan fungsi liyane; disedhiyakake ing bentuk ...

  • 01

    Sesanti

    gumantung karo semangat tim ZTE, nggawe pimpinan industri penjualan alat medis.

  • 02

    Nilai

    integritas lan sopan, optimis lan elegan, manunggal lan pragmatisme, berkualitas tinggi lan efisien.

  • 03

    Roh

    inovasi jantung sing positif, darmabakti, percaya dhiri lan jujur.

  • Sing paling ayu Sajrone

    Perang nglawan pneumonia virus mahkota anyar, manajer umum Li Jiaxiang nyebabake kabeh staf Huai'an Zhongxing Farmasi Teknologi Co, Ltd. kanggo aktif nanggapi panggilan panitia lan pamrentah partai kotamadya. Minangka mung produsen topeng medis ing kutha kita, ...

  • Isih nggunakake swab katun kanggo ngobati tatune? Huai'an ZTE Farmasi "Nduwe Standar kanggo Swab Kapas Medis Steril kanggo Sampeyan"

    Minangka barang rumah tangga sing penting, swab katun pancen gampang digunakake, yaiku alat seni kanggo nyetel rincian sajrone dandanan, utawa alat tambahan kanggo disinfeksi lan ngusap salep sajrone perawatan luka. Apamaneh nalika ngadhepi masalah kulit utawa kulit eczema, supaya ...

  • Topeng, pahami liwat standar

    Saiki, perang nglawan pneumonia sing disebabake dening virus coronavirus diwiwiti. Minangka "garis pertahanan pertama" kanggo nglindhungi kebersihan diri, penting banget kanggo nganggo masker sing cocog karo standar pencegahan epidemi. Saka N95 lan KN95 nganti topeng bedah medis, ...

  • company_intr_01

Babagan Kita

Perusahaan kasebut dununge ing 33-8 Shanyang Avenue, Zona Pangembangan Ekonomi Huaian, Provinsi Jiangsu, kanthi aset tetep luwih saka 50 yuta yuan. Perusahaan iki mesthi netepi filosofi bisnis sing fokus ing pasar, kualitas kanggo urip, gumantung ing ilmu pengetahuan lan teknologi kanggo pembangunan, netepi standar layanan, layanan sajrone pra-penjualan, perawatan sawise-sales, kanggo njamin stabilitas lan keandalan kualitas produk, sing dipercaya banget karo para pelanggan, wis dadi "pengawasan obat, industri lan perdagangan, kesehatan" lan panguwasa liyane sing luwih dhuwur sing diakoni, lan dianugerahi "perusahaan kapercayan tunggal sing beradab, unit kontrak lan kredit sing abot" lan judhul kehormatan liyane.

  • Products

    Produk

  • News

    Warta

  • About Us

    Babagan Kita