84 disinfektan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan inti

Disinfektan kasebut nduweni fungsi kanggo mateni bakteri patogen usus lan cocci supuratif, virus sing ora aktif lan sapanunggalane.

Produk iki cocog kanggo disinfeksi permukaan obyek umum, sandhangan putih, artikel sing kena kontaminasi ing rumah sakit.

84 disinfectant

500 g 84 ngarep disinfektan

500 g 84 disinfectant reverse

500 g 84 disinfektan mbalikke

Kauntungan produk

84 Disinfektan duwe ciri kaya ing ngisor iki:

1. formula anyar tanpa proteksi lingkungan lan fosfor lingkungan;

2. ora mung bisa disterilake, nanging uga resik lan dekontaminasi.

84 Disinfektan (Tipe II) minangka disinfektan sing ngemot klorin sing digunakake kanggo ngrusak lingkungan lan permukaan obyek. Isine bahan dekontaminasi kuat sing bisa mateni E. coli. Cocog kanggo

Aplikasi produk

84 desinfektan umume digunakake kanggo dekontaminasi lan desinfeksi permukaan, sandhangan putih lan barang-barang sing kontaminasi ing rumah sakit ing omah, hotel, restoran lan papan umum liyane. Cara panggunaan utama yaiku:

1. Disinfeksi piranti mangan:

Campur larutan saham karo banyu kanthi rasio 1: 400 (larutan saham 1 bagean + 399 bagean banyu), rendhem peralatan supaya bisa diinfeksi ing cairan sing diencerake suwene 20 menit banjur bilas karo banyu.

2. Disinfeksi permukaan umum obyek:

Campur larutan asli karo banyu kanthi rasio 1: 100 (1 bagean larutan asli + 99 bagean banyu), usap, semprot, lan pelehake permukaan obyek sing bakal diinfeksi larutan diencerke 84 disinfektan suwene 30 menit.

3. Disinfeksi kain putih:

Campur larutan saham karo banyu kanthi rasio 1: 100 (larutan saham 1 bagean + 399 bagian banyu), rendhem kain putih supaya diinfeksi cairan sing diencerake suwene 30 menit, banjur cuci nganggo banyu.

4. Disinfeksi polutan rumah sakit

Gunakake solusi stok kanggo dicampur karo banyu kanthi rasio 1:10 (1 solusi larang bagean + 9 bagian banyu) kanggo ngilangke polutan rumah sakit sing kudu diinfeksi lan lebokake larutan diencerke 84 larutan desinfektan kanggo ngilangke, nyemprot, pel disinfeksi nganti 60 menit, banjur mbilas nganggo banyu.

Parameter produk

Jeneng produk 84 disinfektan
Model Cairan
Spesifikasi 500g
Jeneng Produk Shaohu
Bahan utama 4,0-6,0% (g / ml) natrium hipoklorit
Ketemu nomer standar Q / 320803LEK002-2013
Nomer persetujuan (Su) Wei Xiaozheng Zi (2012) No. 3028-0062
Fungsi Dekontaminasi, disinfeksi lsp.
Papan Asal Jiangsu, China
Pabrikan Huaian Zhongxing Farmasi Teknologi Co., Ltd.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk