Babagan Kita

Huai'an Zhongxing Farmasi Technology Co., Ltd.

didegaké ing taun 2002, umume melu rong utawa telung jinis piranti medis, reagen diagnostik in vitro, pasokan kantor kesehatan lan kesehatan, komputer lan produk sing bisa habis pakai;

Profil Perusahaan

Uga dadi produsen peralatan medis kelas I, II, varietas produksi utama yaiku: nggunakake topeng non-anyaman medis, topeng bedah medis, macem-macem spesifikasi swab katun medis, swab katun iodofor medis, bal katun medis, bal katun alkohol alkohol , bal katun iodofor, 84 larutan desinfektan, macem-macem spesifikasi katun, kasa, lembar laminasi, perban kasa.

Perusahaan kasebut dununge ing 33-8 Shanyang Avenue, Zona Pangembangan Ekonomi Huaian, Provinsi Jiangsu, kanthi aset tetep luwih saka 50 yuta yuan. Perusahaan iki mesthi netepi filosofi bisnis sing fokus ing pasar, kualitas kanggo urip, gumantung ing ilmu pengetahuan lan teknologi kanggo pembangunan, netepi standar layanan, layanan sajrone pra-penjualan, perawatan sawise-sales, kanggo njamin stabilitas lan keandalan kualitas produk, sing dipercaya banget karo para pelanggan, wis "pengawasan narkoba, industri lan perdagangan, kesehatan" lan panguwasa liyane sing luwih dhuwur sing diakoni, lan dianugerahi "perusahaan kepercayaan tunggal beradab, unit kontrak lan kredit sing abot" lan gelar kehormatan liyane.

Gumantung ing kaluwihan sumber daya pasar medis, kanthi panuntun dhumateng kabijakan konstruksi "limang dhuwur" saka titik wiwitan sing dhuwur, teknologi tinggi, kualitas tinggi, efisiensi dhuwur lan entuk manfaat dhuwur, perusahaan kasebut ngembangake semangat tim perusahaan "perjuangan keras, pionir lan pragmatis, ngupayakake sukses, aku ZTE ", lan babagan strategi utama biaya, strategi cadangan sumber daya, strategi pengembangan bakat, strategi inovasi lan kreasi, strategi konstruksi lingkungan, strategi keuntungan merek lan strategi informasi utama minangka strategi pangembangan ZTE, perusahaan bisa berkembang kanthi cepet.

Ngarep-arep ing mbesuk, perusahaan bakal luwih antusias, layanan kanthi ati-ati lan produk bermutu kanggo menehi kepercayaan lan dhukungan marang para pelanggan anyar lan lawas, gumantung karo karakteristik ZTE budaya perusahaan, kanggo nggawe merek industri penjualan produk piranti medis, kanggo menehi kontribusi sing luwih gedhe kanggo kesehatan manungsa.

Budaya perusahaan

Sesanti: gumantung karo semangat tim ZTE, nggawe pimpinan industri penjualan alat medis.

Nilai: integritas lan sopan, optimis lan elegan, manunggal lan pragmatisme, berkualitas tinggi lan efisien.

Roh: inovasi jantung sing positif, darmabakti, percaya dhiri lan jujur.

Tujuan:kejujuran lan efisiensi, layanan luwih dhisik. Kesatuan lan usaha, kualitas luwih dhisik.

IMG_9657