Gosong katun werni katun nyerep

  • Medical cotton swabs

    Sapu katun medis

    Ujung mie saka swab katun medis nduweni fungsi nyerep banyu; disedhiyakake ing bentuk non-steril kanggo panggunaan siji-wektu. Produk iki cocog kanggo unit medis lan kesehatan lan perawatan omah, nalika ngresiki lan ngrusak kulit lan tatu, digunakake kanggo ngombe obat. Sapukan katun medis Sapukan katun medis 25 paket Sapukan katun medis 2000 paket Sapukan katun medis nduweni ciri kaya ing ngisor iki: 1. Kepala katun saka katun medis digawe saka medis ...
  • Non-fat cotton

    Katun sing ora lemu

    Bal katun nyerep duwe panyerepan banyu lan fungsi liyane; disedhiyakake ing bentuk non-steril kanggo panggunaan siji-wektu. Produk iki cocog kanggo unit medis lan kesehatan lan perawatan omah, nalika ngresiki lan ngrusak kulit lan tatu, digunakake kanggo ngombe obat. Bal katun sing nyerep 50g paket bal katun sing nyerep Bal katun penyerap duwe ciri kaya ing ngisor iki: 1. Bal katun sing nyerep digawe saka katun nyerep medis sing cocog karo standar YY / T 0330, sing ...