Disinfektan

  • 84 disinfectant

    84 disinfektan

    Disinfektan kasebut nduweni fungsi kanggo mateni bakteri patogen usus lan cocci supuratif, virus sing ora aktif lan sapanunggalane. Produk iki cocog kanggo disinfeksi permukaan obyek umum, sandhangan putih, artikel sing kena kontaminasi ing rumah sakit. 500 g 84 ngarep disinfektan 500 g 84 mbalikake disinfektan 84 Disinfektan nduweni ciri kaya ing ngisor iki: 1. formula anyar tanpa proteksi lingkungan fosforus lan kesehatan; 2. ora mung bisa disterilisasi, nanging uga resik lan dekontaminasi. 84 ...