Tutup medis sing bisa digunakake

  • Disposable medical caps

    Tutup medis sing bisa dienggo

    Panganggone medis sing nganggo nganggo fungsi bisa nyegah ketombe bledug saka endhas, nyegah bledug njaba saka lapisan rambut, lan liya-liyane. Produk kasebut cocok kanggo industri kesehatan, kebersihan panganan, elektronik, kamar resik, tekstil lan industri liyane. Tutup medis pakai Tutup tutup medis ing ndhuwur Gunakake tutup medis kaping 10 Kapital medis tutup nganggo ciri kaya ing ngisor iki: 1. digawe saka kain polipropilena non-dirajut lan ...