Tutup medis sing bisa dienggo

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan inti

Panganggone medis sing nganggo nganggo fungsi bisa nyegah ketombe bledug saka endhas, nyegah bledug njaba saka lapisan rambut, lan liya-liyane.

Produk kasebut cocok kanggo industri kesehatan, kebersihan panganan, elektronik, kamar resik, tekstil lan industri liyane.

Disposable medical caps

Tutup medis sing bisa dienggo

Disposable medical caps2

Tutup medis sing bisa digunakake ing sisih ndhuwur

Disposable medical caps3

Siji-sijine nggunakake topi medis 10 paket

Kauntungan produk

Tutup medis sing bisa dienggo duwe ciri kaya ing ngisor iki:

1. digawe saka kain polipropilena sing ora dirajut lan teknologi termosintetik super-swara sabuk elastis, produke alus, kuat lan asri;

2. panggunaan sing bisa dienggo, resik lan sanitasi, gampang lan trep, kanthi efektif nyegah infeksi bakteri;

3. ambegan, tahan debu, luwih bisa mblokir bledug lan mikroorganisme;

4. tanpa ngumbah, bebas perawatan, trep lan praktis;

5. Aja nganggo kencengĀ wektu, ora ana reaksi alergi

Aplikasi produk

Tutup medis sing biasane dienggo biasane digunakake ing medis, kebersihan panganan, elektronik, kamar sing ora ana lebu, tekstil lan industri liyane kanggo nyegah bledug lan ketombe sing kakehan saka endhas lan nyegah bledug njaba saka lapisan rambut. Cara panggunaan utama yaiku:

1. Copot topi lan bukak kenceng nganggo tangan loro;

2. Tarik tutup tutup ing endhas menyang kuping ngisor;

3. Ngeculake tangan, gulungake rambut sing wungu menyang tutup banjur atur.

Parameter produk

Jeneng produk tutup medis pakai
Model Tutup Strip
Ukurane Gedhe / sedhengan / cilik
Jeneng Sendok Sendhang
Materi Tenunan polipropilena, tali elastis
Werna Biasa Biru
Spesifikasi Pengepakan Kantong PE, 10 tas saben tas
Fungsi Tahan debu, ketombe kebanjiran saka endhas, lsp
Asal Usul Jiangsu, China
Pabrikan Huaian Zhongxing Farmasi Teknologi Co., Ltd.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk