Topeng medis sing ora dirajut

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan inti

Gunakake topeng medis sing ora dirajut nganggo karakteristik resistensi aliran udara cilik, kanthi polutan oral utawa hidung sing diusung utawa diusir lan fungsi transmisi liyane; diwenehake kanthi bentuk aseptik. resistensi aliran udara kurang saka 49 Pa, efisiensi filtrasi bakteri luwih saka 95.

Produk iki cocog kanggo dipakai dening personel medis klinis utawa personel sing gegandhengan ing lingkungan medis umum.

Produk kasebut bisa digunakake ing institusi medis, laboratorium, ambulans, omah lan papan liyane.

Disposable non-woven medical masks1

Kemasan independen topeng bedah medis

Medical surgical mask3

100 paket topeng medis sing ora ditenun digunakake sapisan

Kauntungan produk

Topeng bedah medis nduweni ciri kaya ing ngisor iki:

1. Lapisan njaba awak topeng yaiku kain non-beracun sing ora beracun sing digawe saka polipropilena;

2. Lapisan utama topeng digawe saka bahan polipropilena sing ora beracun, sing umume kain non-tenunan kanthi permeabilitas udara pro-suami;

3. Unsur penyaring topeng digawe saka kain nonwoven sing nyawiji leleh sing diolah nganggo listrik statis, lan efisiensi filtrasi bakteri luwih saka 95%;

4. Klip irung plastik awak topeng ing proses nganggo imbuhan sing pas, nganggo luwih nyaman lan kepenak;

5. Resistensi napas kurang saka 49 Pa, sajrone nganggo;

6. Produk iki nggunakake teknologi penekanan pinggiran rapi lan teknologi las ultrasonik kanggo nggawe topeng alus, kuat lan ayu.

Aplikasi produk

Gunakake topeng medis sing ora dirajut biasane digunakake ing institusi medis, laboratorium, ambulans, kulawarga, papan umum lan papan liyane, bisa nutupi cangkeme, irung lan mandible pangguna, ngalangi polutan oral utawa hidung sing dihembus utawa disuntak lan transmisi liyane efek Cara panggunaan utama yaiku:

1. Bukak paket lan copot topeng kasebut kanggo mriksa yen topeng kasebut kondisine apik.

2. Topeng kasebut duwe loro lan sisih putih lan peteng, sisih putih madhep, klip irung munggah, loro tangan ndukung sabuk tutup bukaan, aja nganti tangan nganggo sisih ndhuwur topeng, sisih ngisor topeng menyang oyot dagu, Sabuk kuping kiwa lan tengen sabuk elastis sing dipasang ing kuping;

3. Nggunakake plastisitas klip irung topeng, pencet nganggo driji, nggawe klip irung dipasang ing sisih ndhuwur balok irung, bentuk klip irung miturut bentuk balok irung, banjur obah driji indeks menyang loro-lorone kanthi bertahap, saengga topeng kabeh cedhak karo kulit rai.

Parameter produk

Jeneng Piranti Medhis Topeng medis sing ora dirajut
Model Ukuran gedhe / medium / cilik
Spesifikasi 180 mm × 100mm / 170mmmm × 90 mm / 160mm × 80mm
Jeneng Sendok Sendhang
Materi Polypropylene nonwoven
Efisiensi filtrasi bakteri ≥95 persen
Sisa etilen oksida ≤5μg
Nomer kepatuhan YY / T 0969-2013
Spesifikasi pengepakan Kemasan kantong plastik kertas, 1 sak tas
Lamaran Digunakake kanggo nyegah pernafasan oral lan hidung utawa ejekan polutan lan proteksi transmisi liyane, duwe peran perlindungan biologis rong arah
Akeh wong sing ditrapake personel medis, personel irung sing adhem lan seger, personel papan umum, lsp
Asal Usul Jiangsu, China
Pabrikan Huaian Zhongxing Farmasi Teknologi Co., Ltd.
Registrasi No. Su Ordnance Note 20172641053

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita