Pasokan klamben

  • Iodophor disinfectant

    Disinfektan yodofor

    Disinfektan iodofor nduweni kemampuan ngrusak protein protoplasma bakteri, lan nduweni fungsi kuat kayata mateni bakteri, mateni cetakan lan mateni spora. Produk iki bisa digunakake kanggo disinfeksi kulit lan membran lendhut, uga bisa ngobati luka bakar, trichomonas vaginitis, jamur jamur, infeksi jamur kulit, lsp. Produk iki bisa digunakake ing rumah sakit, omah lan papan liyane. 0,4-0,6% g / ml 500 ml disinfektan iodofor 60 mmiodofor disinfektan Iodofor disinfektan ...
  • Gauze bandage

    Perban kasa

    Perban gauze nduweni fungsi kanggo nyerep cairan, mbenakake lan mbungkus, lan liya-liyane. Iki disedhiyakake kanthi bentuk non-steril lan bisa dibuwang. Produk iki cocog kanggo dressing tatu utawa perangan awak kanggo nyediakake kekuwatan, lan liya-liyane, supaya bisa mbanda lan mbenakake. Produk iki cocog digunakake ing institusi medis, omah lan papan liyane. Perban kasa kalebu saka kasa katun sing nyerep, sing digawe saka kasa serap medis sing cocog karo persyaratan YY0331-2006 kanggo nyedhiyakake ...
  • Medical cotton swabs

    Sapu katun medis

    Ujung mie saka swab katun medis nduweni fungsi nyerep banyu; disedhiyakake ing bentuk non-steril kanggo panggunaan siji-wektu. Produk iki cocog kanggo unit medis lan kesehatan lan perawatan omah, nalika ngresiki lan ngrusak kulit lan tatu, digunakake kanggo ngombe obat. Sapukan katun medis Sapukan katun medis 25 paket Sapukan katun medis 2000 paket Sapukan katun medis nduweni sipat kaya ing ngisor iki: 1. Kepala katun saka katun medis digawe saka medis ...
  • Non-fat cotton

    Katun sing ora lemu

    Bal katun nyerep duwe panyerepan banyu lan fungsi liyane; disedhiyakake ing bentuk non-steril kanggo panggunaan siji-wektu. Produk iki cocog kanggo unit medis lan kesehatan lan perawatan omah, nalika ngresiki lan ngrusak kulit lan tatu, digunakake kanggo ngombe obat. Bal katun sing nyerep 50g paket bal katun sing nyerep Bal katun penyerap duwe ciri kaya ing ngisor iki: 1. Bal katun sing nyerep digawe saka katun nyerep medis sing sesuai karo standar YY / T 0330, sing ...