FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa aku ngerti spesifikasi kemasan produk sampeyan?

Spesifikasi kanggo saben produk beda-beda, sampeyan bisa ngrujuk situs web kanthi rinci

Suwene umur produk sampeyan?

Produk kita duwe umur rong taun

Suwene wektu pengiriman produk sampeyan?

Produk reguler kasedhiya ing stok, lan wektu pangiriman 7-14 dina ing kasus khusus

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ya, amarga iku pesanan internasional, kita butuh jumlah pesanan minimum. Mangga waca situs web kanggo rincian

Apa syarat pembayaran sampeyan?

Bayarane luwih dhisik, mengko dak kirim

Apa sampeyan duwe laporan inspeksi kanggo produk sampeyan?

Ya, kita duwe laporan inspeksi kanggo saben batch