Perban kasa

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan inti

Perban gauze nduweni fungsi kanggo nyerep cairan, mbenakake lan mbungkus, lan liya-liyane. Iki disedhiyakake kanthi bentuk non-steril lan bisa dibuwang.

Produk iki cocog kanggo dressing tatu utawa perangan awak kanggo nyediakake kekuwatan, lan liya-liyane, supaya bisa mbanda lan mbenakake.

Produk iki cocog digunakake ing institusi medis, omah lan papan liyane.

Perban gauze kasusun saka kasa katun sing nyerep, sing digawe saka kasa serap medis sing cocog karo persyaratan YY0331-2006 kanggo menehi kekuwatan kanggo riasan tatu utawa perangan awak.

Gauze bandage
Gauze bandage2
Gauze bandage3

Kauntungan produk

Perban kasa digawe saka gauze degreased medis sing memenuhi peraturan YY0331-2006 lan nduweni ciri kaya ing ngisor iki:

1. Putih lan ambegan, cocog kanggo bandage lan panggunaan tetep;

2. Wis nyerep banyu lan bisa nyedhot cairan kanthi gampang.

Aplikasi produk

Perban kasa biasane digunakake ing institusi medis, omah lan papan liyane kanggo main bandaging, fix, lsp. Cara panggunaan utama yaiku:

Copot perban gauze lan gulung kertas bungkus ing sisih ndhuwur perban kasa;

Tarik sirah perban gauze, pasang sirah perban gauze menyang bagean sing tetep arep dibungkus, banjur bungkus bagean sing tetep, lan pasang bandase gauze.

Parameter produk

Jeneng produk Pengukur Kasa
Spesifikasi model 80mm×6000m; 100mm×6000mm
Jeneng Produk Shaohu
Materi Gauze skimmed medis
Cocog karo nomer standar YY 0331
Nomer cathetan Peralatan Mesin Suhuai 20150004
Spesifikasi pengepakan Kantong PE, 10 gulung saben tas
Fungsi Nyegah partikel non-berminyak kayata bledug, asap, kabut lan mikroorganisme
Papan Asal Jiangsu, China
Pabrikan Huaian Zhongxing Farmasi Teknologi Co., Ltd.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita