Sapu katun medis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan inti

Ujung mie saka swab katun medis nduweni fungsi nyerep banyu; disedhiyakake ing bentuk non-steril kanggo panggunaan siji-wektu.

Produk iki cocog kanggo unit medis lan kesehatan lan perawatan omah, nalika ngresiki lan ngrusak kulit lan tatu, digunakake kanggo ngombe obat.

Medical cotton swabs

Sapu katun medis

Medical cotton swabs2

Sapukan katun medis 25 bungkus

Medical cotton swabs3

Sapu katun medis 2000 paket

Kauntungan produk

Sapukan katun medis duwe ciri kaya ing ngisor iki:

1. Kepala katun swab katun medis digawe saka katun penyerap medis sing cocog karo standar YY / T 0330, sing nduweni panyerepan banyu sing kuwat.

2.Sapukan katun saka katun medis kasebut digawe saka kayu pring sing ramah lingkungan. Sapukan katun Gamelan lan ora nganggo gondhel, lan duwe kaunggulan elastisitas sing dhuwur lan ora gampang dipecah.

Aplikasi produk

Sapukan katun medis biasane digunakake ing unit medis lan kesehatan lan perawatan omah, nalika ngresiki lan ngrusak kulit lan tatu, digunakake kanggo ngombe obat.

Cara panggunaan utama yaiku:

Bukak bungkus lan jupuk katun kapas;

Celupake pucuk swab katun ing disinfektan utawa agen pembersih lan celupake menyang devenom utawa agen pembersih;

Sapu sirah katun swab katun dicelupake ing devenom utawa deterjen ing area sing kudu diinfeksi utawa diresiki.

Parameter produk

Jeneng produk Sapu katun medis
Model 8cm; 10cm; 15cm
Jeneng Produk Shaohu
Materi katun nyerep medis, pring lan kayu lsp.
Nomer sertifikat registrasi produk Su Xie Zhuzhun 20172640682
Jumlah sisa etilena oksida 10μg / g
Spesifikasi kemasan umum Kemasan tas PE, 25 pcs / tas
Fungsi nyerep obat cair, dukung smearing
Papan Asal Jiangsu, China
Pabrikan Huaian Zhongxing Farmasi Teknologi Co., Ltd.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk