Topeng medis

  • Medical surgical mask

    Topeng bedah medis

    Topeng bedah medis duwe resistensi aliran udara cilik, hambatan getih sintetik, filtrasi zat partikel lan bakteri, tahan api lan karakteristik liyane; disedhiyakake kanthi bentuk steril. resistensi aliran udara kurang saka 49 Pa, efisiensi filtrasi bakteri luwih saka 95. Produk kasebut cocog kanggo perlindungan dhasar personel medis utawa personel sing gegandhengan, uga kanggo nglindhungi panyebaran patogen, mikro-organisme, getih, cairan awak lan spatter sak op invasi ...
  • Medical protective mask

    Topeng protèktif medis

    Topeng medis diwenehake kanthi bentuk aseptik kanthi resistensi aliran udara cilik, hambatan getih sintetik, kekuwatan tartamtu, efisiensi filtrasi, resistensi kelembapan permukaan lan ketahanan api. Resistensi aliran udara kurang saka 110 Pa, efisiensi filtrasi partikel non-minyak luwih saka 95, efisiensi filtrasi bakteri luwih gedhe tinimbang 95. Produk iki cocog kanggo nyedhot awake dhewe lan filtrasi zat partikel ing udara, mblokir tetesan, getih, cairan awak, sekresi, lsp. Pro ...
  • Disposable non-woven medical masks

    Topeng medis sing ora dirajut

    Gunakake topeng medis sing ora dirajut nganggo karakteristik resistensi aliran udara cilik, kanthi polutan oral utawa hidung sing diusung utawa diusir lan fungsi transmisi liyane; diwenehake kanthi bentuk aseptik. resistensi aliran udara kurang saka 49 Pa, efisiensi filtrasi bakteri luwih saka 95. Produk iki cocog kanggo dipakai dening personel medis klinis utawa personel sing gegandhengan ing lingkungan medis umum. Produk kasebut bisa digunakake ing institusi medis, laboratorium, ambulans, omah lan ...
  • Self-suction filter mask

    Topeng saringan mandhiri

    Topeng pelindung filter self-priming nduweni fungsi nyaring partikel non-berminyak kayata bledug, asap, kabut lan mikroorganisme; disedhiyakake kanthi bentuk sing ora disteril. Resistensi aliran udara kurang saka 110Pa, efisiensi filtrasi partikel non-minyak luwih saka 95%, lan efisiensi filtrasi bakteri luwih saka 95%. Produk iki cocok kanggo proteksi filtrasi self-priming partikel non-berminyak kayata bledug, mist asam, mist cat, mikroorganisme lan liya-liyane ing hawa ....