Pad perawat medis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan inti

Bantalan keperawatan medis duwe anti-kebocoran lan fungsi liyane; disedhiyakake ing bentuk steril kanggo panggunaan sapisan.

Produk kasebut cocok kanggo struktur medis lan omah kanggo perawatan kesehatan

Kauntungan produk

Pad perawat medis nduweni ciri kaya ing ngisor iki:

1. Digawe saka kain tanpa tenunan polipropilena sing ora beracun;

2. Sterilisasi etilena oksida, resik lan higienis.

Aplikasi produk

Bantalan keperawatan medis utamane digunakake ing struktur medis lan omah. Cara panggunaan utama yaiku:

1. Copot pad keperawatan medis;

2. Bukak bantalan keperawatan, lebokake ing sangisore awake pangguna, gulung rata, lan atur menyang posisi sing cocog.

Parameter produk

Jeneng Produk Pad Perawat Medis
Model Kanthi kertas jamban
Spesifikasi umum 50cm * 50cm
Jeneng Produk Shaohu
Materi kain non-dirajut polipropilena
Su Xie Zhuzhun 20172640679 Su Xie Zhuzhun 20172640679
Werna biasa biru
Jumlah sisa etilena oksida ≤10μg / g
Spesifikasi Pengepakan Kantong PE, 10 tas saben tas
Fungsi anti bocor lsp.
Papan Asal Jiangsu, China
Pabrikan Huaian Zhongxing Farmasi Teknologi Co., Ltd.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk