Bantalan perawatan pasien medis

  • Medical nursing pad

    Pad perawat medis

    Bantalan keperawatan medis duwe anti-kebocoran lan fungsi liyane; disedhiyakake ing bentuk steril kanggo panggunaan sapisan. Produk kasebut cocok kanggo struktur medis lan omah kanggo perawatan kesehatan. Pad perawat medis nduweni ciri kaya ing ngisor iki: 1. Digawe saka kain polipropilena non-beracun tanpa kain tenunan; 2. sterilisasi etilena oksida, resik lan higienis. Bantalan keperawatan medis utamane digunakake ing struktur medis lan omah. Cara utama panggunaan yaiku: 1. Metokake perawat medis ...