Topeng protèktif medis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan inti

Topeng medis diwenehake kanthi bentuk aseptik kanthi resistensi aliran udara cilik, hambatan getih sintetik, kekuwatan tartamtu, efisiensi filtrasi, resistensi kelembapan permukaan lan ketahanan api. Resistensi aliran udara kurang saka 110 Pa, efisiensi filtrasi partikel non-minyak luwih saka 95, efisiensi filtrasi bakteri luwih saka 95.

Produk iki cocog kanggo nyedhot awake dhewe lan filtrasi zat partikel ing udara, mblokir tetesan, getih, cairan awak, sekresi, lsp.

Produk kasebut bisa digunakake ing institusi medis, laboratorium, ambulans, omah lan papan liyane.

Medical surgical mask2

Kemasan independen topeng bedah medis

Medical surgical mask3

Topeng bedah medis 50 paket

Kauntungan produk

Topeng bedah medis nduweni ciri kaya ing ngisor iki:

1. Lapisan njaba awak topeng yaiku kain non-beracun sing ora beracun sing digawe saka polipropilena;

2. Lapisan utama topeng digawe saka bahan polipropilena sing ora beracun, sing umume kain non-tenunan kanthi permeabilitas udara pro-suami;

3. Unsur penyaring topeng digawe saka kain nonwoven sing nyawiji leleh sing diolah nganggo listrik statis, lan efisiensi filtrasi bakteri luwih saka 95%;

4. Klip irung plastik awak topeng ing proses nganggo imbuhan sing pas, nganggo luwih nyaman lan kepenak;

5. Resistensi napas kurang saka 49 Pa, sajrone nganggo;

6. Produk iki nggunakake teknologi penekanan pinggiran rapi lan teknologi las ultrasonik kanggo nggawe topeng alus, kuat lan ayu.

Aplikasi produk

Topeng proteksi medis utamane digunakake ing institusi medis, laboratorium, ambulans, omah, papan umum lan papan liya sing bakal dienggo wong. Dheweke bisa nutupi tutuk, irung lan rahang pangguna. Supaya bisa nyegah mikroorganisme patogen, cairan awak, tetesan, partikel, lan liya-liyane. Nyebar kanthi nganggo personel. Cara panggunaan utama yaiku:

Cara nggunakake topeng seri earband N95xx:

1. Bukak bungkus lan jupuk topeng, klip irung menyang njaba, tarik siji tali kuping nganggo tangan loro, priksa manawa klip irung munggah, kayata ing Gambar 1 ing ngisor iki;

2. Masang topeng, lebokake dagu ing njero topeng kasebut, lan gandheng taline ing mburi kuping nganggo tangan loro, kaya sing dituduhake ing Gambar 2 ing ngisor iki;

3. Setel karo posisi sing nyenengake supaya topeng pas karo pasuryan, kaya sing dituduhake ing Gambar 3 ing ngisor iki

4. Pencet indeks lan driji tengah tangan loro kanggo nyetel klip irung nganti cedhak karo jembatan irung, kaya sing dituduhake ing Gambar 4 ing ngisor iki

5.Saben nganggo topeng lan mlebu ing papan kerja, sampeyan kudu mriksa singset. Cara mriksa yaiku nutupi topeng protèktif kanthi tangan lan napas kanthi cepet, kaya sing dituduhake ing Gambar 5 ing ngisor iki. Yen ana bocor udhara ing cedhak klip irung, tindakake langkah 4) Wenehake klip irung nganti ora ana bocor udhara.

111

Nggunakake metode topeng seri headband N9501:

1. Bukak bungkus lan jupuk topeng, pasang sisih ndhuwur topeng nganggo klip irung, nggawe klip irung munggah, lan ikat kepala bakal ditutup kanthi alami, kayata ing Gambar 1 ing ngisor iki;

2. Pasang topeng, lebokake dagu ing njero topeng supaya cedhak karo rai, gunakake tangan siji kanggo ngliwati rong bando, banjur gunakake tangan liyane kanggo narik bandhulan ngisor menyang sisih mburi sirah ing gulu, Kaya sing dituduhake ing Gambar 2 ing ngisor iki;

3. Tarik bandung ndhuwur menyang sisih mburi sirah lan lebokake ing ndhuwur kuping mburi sirah, kaya sing dituduhake ing Gambar 3 ing ngisor iki;

4. Pencet indeks lan driji tengah tangan loro kanggo nyetel klip irung nganti cedhak karo jembatan irung, kayata ing Gambar 4 ing ngisor iki;

5.Saben nganggo topeng lan mlebu ing papan kerja, sampeyan kudu mriksa singset. Cara mriksa yaiku nutupi topeng protèktif kanthi tangan lan napas kanthi cepet, kaya sing dituduhake ing Gambar 5 ing ndhuwur. Yen ana bocor udhara ing cedhak klip irung, tindakake langkah 4) Ngatur maneh klip irung. Yen bocor udhara ana ing sakiwa tengene, atur headband banjur baleni langkah 1) nganti 4) nganti bocor.

222

Parameter produk

Jeneng Piranti Medhis Topeng Pelindung Medis
Model Sabuk kuping P N9501 / sabuk kepala N9501
Spesifikasi 180mm×120mm / 160mm×105mm / 140mm×95mm
Jeneng Sendok Sendhang
Materi Polypropylene nonwoven
Efisiensi filtrasi bakteri ≥95%
Efisiensi filtrasi zat partikel non-minyak ≥95%
Sisa etilen oksida ≤5μg
Nomer kepatuhan Nomer kepatuhan
Spesifikasi pengepakan Kemasan kantong plastik kertas, 1 sak tas
Lamaran Digunakake kanggo nyaring mikroorganisme patogen ing udhara, kanggo mblokir tetesan, getih, cairan awak, sekresi lan filtrasi sedhot liyane
Akeh wong sing ditrapake personel medis, personel irung sing adhem lan seger, personel papan umum, lsp
Asal Usul Jiangsu, China
Pabrikan Huaian Zhongxing Farmasi Teknologi Co., Ltd.
Registrasi No. Cathetan Su Ordnance 2020214XXXX


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita