Warta

  • Sing paling ayu Sajrone

    Perang nglawan pneumonia virus mahkota anyar, manajer umum Li Jiaxiang nyebabake kabeh staf Huai'an Zhongxing Farmasi Teknologi Co, Ltd. kanggo aktif nanggapi panggilan panitia lan pamrentah partai kotamadya. Minangka mung produsen topeng medis ing kutha kita, ...
    Waca liyane
  • Isih nggunakake swab katun kanggo ngobati tatune? Huai'an ZTE Farmasi "Nduwe Standar kanggo Swab Kapas Medis Steril kanggo Sampeyan"

    Minangka barang rumah tangga sing penting, swab katun pancen gampang digunakake, yaiku alat seni kanggo nyetel rincian sajrone dandanan, utawa alat tambahan kanggo disinfeksi lan ngusap salep sajrone perawatan luka. Apamaneh nalika ngadhepi masalah kulit utawa kulit eczema, supaya ...
    Waca liyane
  • Topeng, pahami liwat standar

    Saiki, perang nglawan pneumonia sing disebabake dening virus coronavirus diwiwiti. Minangka "garis pertahanan pertama" kanggo nglindhungi kebersihan diri, penting banget kanggo nganggo masker sing cocog karo standar pencegahan epidemi. Saka N95 lan KN95 nganti topeng bedah medis, ...
    Waca liyane