Isih nggunakake swab kapas kanggo ngobati tatune? Huai'an ZTE Farmasi "Nduwe Standar kanggo Swab Kapas Medis Steril kanggo Sampeyan"

Minangka barang rumah tangga sing penting, swab katun pancen gampang digunakake, yaiku alat seni kanggo nyetel rincian sajrone dandanan, utawa alat tambahan kanggo disinfeksi lan ngusap salep sajrone perawatan luka. Utamane nalika ngadhepi luka utawa masalah kulit eksim, supaya ora kena infeksi sekunder, swab katun biasane digunakake kanggo ngresiki obat. Nyatane, ora kabeh swab katun sing cocog kanggo ngobati tatune. Yen swab katun ora dipilih kanthi bener, ora mung infeksi sekunder sing ora bisa dihindari, nanging uga bisa nyebabake tatu saya parah

Pemasok peralatan medis profesional lan produk desinfeksi domestik ujar manawa ora kabeh swab katun bisa digunakake kanggo tujuan medis. Sapukan katun medis kudu ditandhani minangka "steril" lan "disterilake" sadurunge bisa digunakake kanggo disinfeksi luka. Sanajan swab kapas mung sithik, bahan lan teknologi pangolahane uga apik utawa ora apik. Iki amarga amarga pangerten ilmiah manawa swab katun Huai'an ZTE Medis bisa dadi merek swab katun steril sing misuwur.

Perawatan sterilisasi profesional: sterilitas njamin lokakarya lan pabrik Huai'an ZTE Farmasi luwih aman kabeh dibangun sesuai karo standar GMP piranti medis nasional kanggo mesthekake manawa saben produk sing digawe cocog karo standar medis. Sapuan katun medis Huai'an ZTE ora dikecualian. Sapuan katun medis Huai'an ZTE diolah nganggo teknologi sterilisasi etilena oksida sing akeh digunakake ing piranti medis kanggo njaga supaya aseptik sadurunge digunakake. Iki diimplementasikake kanthi ketat miturut syarat teknis sing ditemtokake kanthi registrasi swab katun medis. Kanggo ngindhari infeksi luka sekunder.

Akeh swab katun sing saiki ing pasar ora ditandhani minangka "steril", mula swab katun jinis iki ora cocog kanggo perawatan tatu, lan panggunaan omah kudu dipilih kanthi tliti.

Katun nyerep standar medis: alus, nyaman lan luwih hidrofilik

Ngelingi swab katun bisa digunakake kanggo ngobati lara ing kulawarga, swab katun disinfeksi Huai'an ZTE Farmasi pancen mbutuhake awake dhewe sesuai karo standar medis wiwit wiwitan, ora mung nggunakake teknologi sterilisasi etilena oksida ing proses produksi, nanging uga kanggo pilihan bahan. Pilih katun nyerep medis minangka bahan utama kanggo nambah kenyamanan panggunaan. Katun penyerap medis uga diarani "katun obat". Sawise proses degreasing, lumahing bebas lemak lan duwe hidrofilisitas sing luwih apik. Luwih gampang nalika ngusap obat cair utawa luka sing disinfeksi. Kajaba iku, katun katun nyerep medis alus lan langsing, ora mung warna sing luwih putih, nanging uga luwih alus. Kepala katun elastis bisa ngurus kulit sing alus.

Sapukan katun digunakake akeh, lan akeh wong sing ora nggatekake keamanane. Huai'an ZTE Farmasi ngelingake kabeh wong: Yen swab katun kluwarga digunakake kanggo ngobati luka, sampeyan kudu milih swab katun sing steril, lan sampeyan kudu menehi perhatian marang panyegelan ing panyimpenan saben dina supaya ora kontaminasi saka kapas.

Huaian Zhongxing Farmasi Technology Co., Ltd. duwe komitmen kanggo mbangun platform pasokan profesional ing bidhang medis lan kesehatan kanthi produk otentik lan rega murah, lan diajeni banget kanggo menehi kekuwatan tumrap kesehatan manungsa. Ing basis kanggo diakoni dening para konsumen Ing tembe mburine, kita uga bakal tanggung jawab nggawa industri kasebut menyang pembangunan sing luwih dhuwur, lan bebarengan nggawe rantai produksi industri sing lengkap lan utama kanggo menehi kontribusi kanggo realisasi awal perawatan medis inklusif.


Wektu kiriman: Jan-19-2021