Sing paling ayu Sajrone

Perang nglawan pneumonia virus mahkota anyar, manajer umum Li Jiaxiang nyebabake kabeh staf Huai'an Zhongxing Farmasi Teknologi Co, Ltd. kanggo aktif nanggapi panggilan panitia lan pamrentah partai kotamadya. Minangka siji-sijine pabrikan topeng medis ing kutha kita, perusahaan kasebut ditunjuk dening markas pencegahan epidemi kotamadya minangka asuransi topeng medis sing bisa digunakake. Unit pasokan kasebut wiwit produksi tanggal 26 Januari (dina kapindho wulan kaping pisanan). Sing pertama yaiku nyambung kanthi aktif karo departemen sing relevan, njaluk ijin lan inspeksi menyang saluran hijau, ngundang departemen pengawas kanggo nggawe inspeksi pasca pre-instruksi, menehi pandhuan lan inspeksi marang perusahaan ing standarisasi produksi lan njamin kualitas produk, lan nggawe kabecikan kerja ing produksi produksi Protektif lan aman karyawan kanggo mesthekake yen perusahaan mlaku kanthi kapasitas lengkap, ngirim udakara 30.000 topeng saben dina menyang kantor pusat kutha kanggo jadwal lan distribusi sing padha. Kapindho yaiku komunikasi lan koordinasi karo macem-macem pihak lan ngupayakake nambah kapasitas produksi perusahaan kasebut. Kaping pirang-pirang tindak menyang Jinhu, Sihong, Ningbo, Suzhou lan papan liya kanggo ngoordinasi tuku peralatan produksi topeng lan bahan baku sing ora ditenun. Ing wektu sing cendhak, 5 mesin las spot lan 30 ton kain non-tenunan bermutu dituku ing papan, nggawe perusahaan nambah kapasitas produksi. Katelu, Pak Li pribadi kerja lan nyengkuyung garwane uga ngoperasikake mesin las ing bengkel kasebut. Pasangan kasebut ndadekake kabeh karyawan kerja luwih saka 10 jam saben dinane, kanthi efektif ngatur lini produksi topeng lan tutup medis supaya bisa mlaku kanthi kapasitas lengkap, lan nyuda output saben masker dadi 20.000 lembar awal dikumpulake nganti meh 100.000 lembar. Sajrone epidemi kasebut, perusahaan njamin luwih saka 5 yuta topeng lan luwih saka 100.000 tutup medis menyang Markas Pencegahan dan Kontrol Epidemik Kota lan unit distribusi sing ditunjuk kanggo nyedhiyakake pencegahan lan pengendalian epidemi ing Huai'an. Nggawe kontribusi gedhe kanggo bahan pencegahan epidemi kanthi kualitas apik lan rega sing disenengi. Kinerja perusahaan sing apik sajrone periode anti-epidemi kasebut dikonfirmasi banget dening pimpinan lan departemen panitia partai pamrentah lan pamrentah. Sajrone melu ing Sesi Loro Nasional, Cai Lixin, sekretaris panitia partai kotamadya, uga ngenalake tumindak maju perusahaan nalika wawancara karo media. CCTV, TV Satelit Jiangsu, Huai'an TV, Xinhua Daily, Huai'an Daily, News Berita Huaihai, Daily People, Zhihu.com, Huai'an.com, Huai'an News.com lan akeh media domestik liyane wis nglaporake Manajer Umum Li Jiaxiang lan jaminan shift perusahaan sajrone nglawan epidemi tumindak maju produksi topeng lan pasokan murah kanggo unit lan warga sing relevan. Saiki, perusahaan kasebut ditunjuk dening pamrentah kotamadya minangka unit cadangan darurat kota kanggo bahan pencegahan epidemi, lan menang gelar "Huai'an Science and Technology Star Enterprise" ing Kegiatan Pilihan Perusahaan Inovatif "Piala Xin Zhili" ing taun 2020 . Ing Kegiatan Aplikasi Perusahaan Demonstrasi Kredit Distrik Huai'an 2020, dianugerahi judhul "Enterprise Demonstrasi Integritas Kabupaten Huaian" sing pertama.


Wektu kiriman: Jan-21-2021