Katun sing ora lemu

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan inti

Bal katun nyerep duwe panyerepan banyu lan fungsi liyane; disedhiyakake ing bentuk non-steril kanggo panggunaan siji-wektu.

Produk iki cocog kanggo unit medis lan kesehatan lan perawatan omah, nalika ngresiki lan ngrusak kulit lan tatu, digunakake kanggo ngombe obat.

Non-fat cotton

Bal katun sing nyerep

Non-fat cotton2

50g paket bal katun sing nyerep

Kauntungan produk

Bal katun nyerep duwe ciri ing ngisor iki:

1. Bal katun sing nyerep digawe saka katun penyerap medis sing cocog karo standar YY / T 0330, sing nduweni panyerepan banyu sing kuwat.

2. Katun alus lan ora duwe ambu sing khas lan ora stimulasi

3. Produk kasebut steril

Aplikasi produk

Bal katun sing nyerep umume digunakake kanggo nglindhungi wong ing lingkungan sing hawa dadi kontaminasi partikel non-berminyak kayata bledug, asap, kabut lan mikroorganisme. Cara panggunaan utama yaiku:

Bal katun medis utamane digunakake ing unit medis lan kesehatan lan perawatan omah kanggo nggunakake sirup nalika ngresiki lan ngrusak kulit lan tatu.

Cara panggunaan utama yaiku:

Bukak bungkus lan jupuk bal katun;

Celupake bal katun ing disinfektan utawa agen pembersih sing dicelupake ing agen anti-racun utawa pembersih;

Sapu bal katun sing dicelupake ing devenom utawa deterjen ing area sing kudu diinfeksi utawa diresiki.

Parameter produk

Jeneng produk Bal katun sing nyerep
Model umum 0,5g / gandum * 50g
Jeneng Produk Shaohu
Materi katun nyerep medis
Nomer sertifikat registrasi produk Su Xie Zhuzhun 20172640681
Jumlah sisa etilena oksida 10μg / g
Spesifikasi kemasan umum Kemasan tas PE, 50g / tas
Fungsi nyerep obat cair, dukung smearing
Papan Asal Jiangsu, China
Pabrikan Huaian Zhongxing Farmasi Teknologi Co., Ltd.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk