Produk

  • Medical nursing pad

    Pad perawat medis

    Bantalan keperawatan medis duwe anti-kebocoran lan fungsi liyane; disedhiyakake ing bentuk steril kanggo panggunaan sapisan. Produk kasebut cocok kanggo struktur medis lan omah kanggo perawatan kesehatan. Pad perawat medis nduweni ciri kaya ing ngisor iki: 1. Digawe saka kain polipropilena non-beracun tanpa kain tenunan; 2. sterilisasi etilena oksida, resik lan higienis. Bantalan keperawatan medis utamane digunakake ing struktur medis lan omah. Cara utama panggunaan yaiku: 1. Metokake perawat medis ...
  • Medical surgical mask

    Topeng bedah medis

    Topeng bedah medis duwe resistensi aliran udara cilik, hambatan getih sintetik, filtrasi zat partikel lan bakteri, tahan api lan karakteristik liyane; disedhiyakake kanthi bentuk steril. resistensi aliran udara kurang saka 49 Pa, efisiensi filtrasi bakteri luwih saka 95. Produk kasebut cocog kanggo perlindungan dhasar personel medis utawa personel sing gegandhengan, uga kanggo nglindhungi panyebaran patogen, mikro-organisme, getih, cairan awak lan spatter sak op invasi ...
  • Medical protective mask

    Topeng protèktif medis

    Topeng medis diwenehake kanthi bentuk aseptik kanthi resistensi aliran udara cilik, hambatan getih sintetik, kekuwatan tartamtu, efisiensi filtrasi, resistensi kelembapan permukaan lan ketahanan api. Resistensi aliran udara kurang saka 110 Pa, efisiensi filtrasi partikel non-minyak luwih saka 95, efisiensi filtrasi bakteri luwih gedhe tinimbang 95. Produk iki cocog kanggo nyedhot awake dhewe lan filtrasi zat partikel ing udara, mblokir tetesan, getih, cairan awak, sekresi, lsp. Pro ...
  • Disposable non-woven medical masks

    Topeng medis sing ora dirajut

    Gunakake topeng medis sing ora dirajut nganggo karakteristik resistensi aliran udara cilik, kanthi polutan oral utawa hidung sing diusung utawa diusir lan fungsi transmisi liyane; diwenehake kanthi bentuk aseptik. resistensi aliran udara kurang saka 49 Pa, efisiensi filtrasi bakteri luwih saka 95. Produk iki cocog kanggo dipakai dening personel medis klinis utawa personel sing gegandhengan ing lingkungan medis umum. Produk kasebut bisa digunakake ing institusi medis, laboratorium, ambulans, omah lan ...
  • Self-suction filter mask

    Topeng saringan mandhiri

    Topeng pelindung filter self-priming nduweni fungsi nyaring partikel non-berminyak kayata bledug, asap, kabut lan mikroorganisme; disedhiyakake kanthi bentuk sing ora disteril. Resistensi aliran udara kurang saka 110Pa, efisiensi filtrasi partikel non-minyak luwih saka 95%, lan efisiensi filtrasi bakteri luwih saka 95%. Produk iki cocok kanggo proteksi filtrasi self-priming partikel non-berminyak kayata bledug, mist asam, mist cat, mikroorganisme lan liya-liyane ing hawa ....
  • Iodophor disinfectant

    Disinfektan yodofor

    Disinfektan iodofor nduweni kemampuan ngrusak protein protoplasma bakteri, lan nduweni fungsi kuat kayata mateni bakteri, mateni cetakan lan mateni spora. Produk iki bisa digunakake kanggo disinfeksi kulit lan membran lendhut, uga bisa ngobati luka bakar, trichomonas vaginitis, jamur jamur, infeksi jamur kulit, lsp. Produk iki bisa digunakake ing rumah sakit, omah lan papan liyane. 0,4-0,6% g / ml 500 ml disinfektan iodofor 60 mmiodofor disinfektan Iodofor disinfektan ...
  • Gauze bandage

    Perban kasa

    Perban gauze nduweni fungsi kanggo nyerep cairan, mbenakake lan mbungkus, lan liya-liyane. Iki disedhiyakake kanthi bentuk non-steril lan bisa dibuwang. Produk iki cocog kanggo dressing tatu utawa perangan awak kanggo nyediakake kekuwatan, lan liya-liyane, supaya bisa mbanda lan mbenakake. Produk iki cocog digunakake ing institusi medis, omah lan papan liyane. Perban kasa kalebu saka kasa katun sing nyerep, sing digawe saka kasa serap medis sing cocog karo persyaratan YY0331-2006 kanggo nyedhiyakake ...
  • Disposable medical caps

    Tutup medis sing bisa dienggo

    Panganggone medis sing nganggo nganggo fungsi bisa nyegah ketombe bledug saka endhas, nyegah bledug njaba saka lapisan rambut, lan liya-liyane. Produk kasebut cocok kanggo industri kesehatan, kebersihan panganan, elektronik, kamar resik, tekstil lan industri liyane. Tutup medis pakai Tutup tutup medis ing ndhuwur Gunakake tutup medis kaping 10 Kapital medis tutup nganggo ciri kaya ing ngisor iki: 1. digawe saka kain polipropilena non-dirajut lan ...
  • 84 disinfectant

    84 disinfektan

    Disinfektan kasebut nduweni fungsi kanggo mateni bakteri patogen usus lan cocci supuratif, virus sing ora aktif lan sapanunggalane. Produk iki cocog kanggo disinfeksi permukaan obyek umum, sandhangan putih, artikel sing kena kontaminasi ing rumah sakit. 500 g 84 ngarep disinfektan 500 g 84 mbalikake disinfektan 84 Disinfektan nduweni ciri kaya ing ngisor iki: 1. formula anyar tanpa proteksi lingkungan fosforus lan kesehatan; 2. ora mung bisa disterilisasi, nanging uga resik lan dekontaminasi. 84 ...
  • Medical cotton swabs

    Sapu katun medis

    Ujung mie saka swab katun medis nduweni fungsi nyerep banyu; disedhiyakake ing bentuk non-steril kanggo panggunaan siji-wektu. Produk iki cocog kanggo unit medis lan kesehatan lan perawatan omah, nalika ngresiki lan ngrusak kulit lan tatu, digunakake kanggo ngombe obat. Sapukan katun medis Sapukan katun medis 25 paket Sapukan katun medis 2000 paket Sapukan katun medis nduweni sipat kaya ing ngisor iki: 1. Kepala katun saka katun medis digawe saka medis ...
  • Non-fat cotton

    Katun sing ora lemu

    Bal katun nyerep duwe panyerepan banyu lan fungsi liyane; disedhiyakake ing bentuk non-steril kanggo panggunaan siji-wektu. Produk iki cocog kanggo unit medis lan kesehatan lan perawatan omah, nalika ngresiki lan ngrusak kulit lan tatu, digunakake kanggo ngombe obat. Bal katun sing nyerep 50g paket bal katun sing nyerep Bal katun penyerap duwe ciri kaya ing ngisor iki: 1. Bal katun sing nyerep digawe saka katun nyerep medis sing sesuai karo standar YY / T 0330, sing ...