Topeng saringan mandhiri

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan inti

Topeng pelindung filter self-priming nduweni fungsi nyaring partikel non-berminyak kayata bledug, asap, kabut lan mikroorganisme; disedhiyakake kanthi bentuk sing ora disteril. Resistensi aliran udara kurang saka 110Pa, efisiensi filtrasi partikel non-minyak luwih saka 95%, lan efisiensi filtrasi bakteri luwih saka 95%.

Produk iki cocog kanggo proteksi filtrasi self-priming partikel non-berminyak kayata bledug, mist asam, mist cat, mikroorganisme lan liya-liyane ing udara.

Self-suction filter mask11

Kemasan independen topeng bedah medis

Self-suction filter mask23

Topeng bedah medis 50 paket

Kauntungan produk

Topeng pelindung filter self-priming duwe ciri kaya ing ngisor iki:

1. Lapisan njaba topeng digawe saka bahan polipropilena sing ora beracun, sing umume yaiku kain non-anyaman anti banyu;

2. Lapisan njerone topeng umume digawe saka bahan polipropilena sing ora beracun, katun hawa panas ES lan kain non-tenunan viscose kanthi permeabilitas udara intim;

3. Unsur filter topeng nganggo rong lapisan kain non-tenunan sing ditenun nyawiji kanthi alus sing wis dirawat kanthi elektrostatik, lan efisiensi filtrasi bakteri luwih saka 95%;

4. Klip irung plastik ing awak topeng bisa diatur sakarepe nalika proses nyandhang, lan luwih pas lan kepenak dipakai;

5. Desain topeng telung dimensi topeng, resistensi ambegan sajrone nganggo kurang saka 110Pa, ora kenceng;

6. Produk iki nggunakake teknologi pencet pinggiran sing lancar lan teknologi las ultrasonik kanggo nggawe topeng alus, kuat lan ayu.

Aplikasi produk

Topeng protèktif filter self-priming utamane digunakake kanggo nglindhungi wong ing lingkungan sing hawa dadi kontaminasi partikel non-berminyak kayata bledug, asap, kabut lan mikroorganisme. Cara panggunaan utama yaiku:

Cara nggunakake topeng seri earband N95xx:

1. Bukak bungkus lan jupuk topeng, klip irung menyang njaba, tarik siji tali kuping nganggo tangan loro, priksa manawa klip irung munggah, kayata ing Gambar 1 ing ngisor iki;

2. Masang topeng, lebokake dagu ing njero topeng kasebut, lan gandheng taline ing mburi kuping nganggo tangan loro, kaya sing dituduhake ing Gambar 2 ing ngisor iki;

3. Setel karo posisi sing nyenengake supaya topeng pas karo pasuryan, kaya sing dituduhake ing Gambar 3 ing ngisor iki

4. Pencet indeks lan driji tengah tangan loro kanggo nyetel klip irung nganti cedhak karo jembatan irung, kaya sing dituduhake ing Gambar 4 ing ngisor iki

5.Saben nganggo topeng lan mlebu ing papan kerja, sampeyan kudu mriksa singset. Cara mriksa yaiku nutupi topeng protèktif kanthi tangan lan napas kanthi cepet, kaya sing dituduhake ing Gambar 5 ing ngisor iki. Yen ana bocor udhara ing cedhak klip irung, tindakake langkah 4) Wenehake klip irung nganti ora ana bocor udhara.

111

Nggunakake metode topeng seri headband N9501:

1. Bukak bungkus lan jupuk topeng, pasang sisih ndhuwur topeng nganggo klip irung, nggawe klip irung munggah, lan ikat kepala bakal ditutup kanthi alami, kayata ing Gambar 1 ing ngisor iki;

2. Pasang topeng, lebokake dagu ing njero topeng supaya cedhak karo rai, gunakake tangan siji kanggo ngliwati rong bando, banjur gunakake tangan liyane kanggo narik bandhulan ngisor menyang sisih mburi sirah ing gulu, Kaya sing dituduhake ing Gambar 2 ing ngisor iki;

3. Tarik bandung ndhuwur menyang sisih mburi sirah lan lebokake ing ndhuwur kuping mburi sirah, kaya sing dituduhake ing Gambar 3 ing ngisor iki;

4. Pencet indeks lan driji tengah tangan loro kanggo nyetel klip irung nganti cedhak karo jembatan irung, kayata ing Gambar 4 ing ngisor iki;

5.Saben nganggo topeng lan mlebu ing papan kerja, sampeyan kudu mriksa singset. Cara mriksa yaiku nutupi topeng protèktif kanthi tangan lan napas kanthi cepet, kaya sing dituduhake ing Gambar 5 ing ndhuwur. Yen ana bocor udhara ing cedhak klip irung, tindakake langkah 4) Ngatur maneh klip irung. Yen bocor udhara ana ing sakiwa tengene, atur headband banjur baleni langkah 1) nganti 4) nganti bocor.

222

Parameter produk

Jeneng produk Topeng proteksi saringan otomatis
Model Jinis Earband N9501 / Jinis Headband N9501
Spesifikasi 180mm×120mm / 160mm×105mm / 140mm×95mm
Jeneng Produk Shaohu
Materi kain non-dirajut polipropilena, katun udara panas ES
Tingkat filtrasi bakteri ≥95 persen
Tingkat filtrasi partikel non-berminyak 95%
Cocog karo nomer standar GB 2626-2019
Spesifikasi pengepakan kemasan kantong plastik-plastik, 1 potong saben tas
Fungsi Nyegah partikel non-berminyak kayata bledug, asap, kabut lan mikroorganisme
Asal Usul Jiangsu, China
Pabrikan Huaian Zhongxing Farmasi Teknologi Co., Ltd.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita